Modeli
Meni

Dizajn

Elegantno osupljivo

Na sprednjem delu avtomobila dominirajo TOP LED matrični žarometi, ki jih je po želji mogoče vizualno povezati s horizontalnim svetlobnim pasom na maski, kar ustvari edinstven svetlobni podpis. Pod mrežo hladilnika je široka odprtina za zajemanje zraka, ki jo obdajata dve zračni zavesi. Na izrazito oblikovanem pokrovu motornega prostora se bohoti prenovljeni Škodin logotip v edinstveni matirani temno kromirani izvedbi. Ujema se z okvirom šesterokotne Škodine mreže hladilnika. 

Dizajn

Značilno dinamična silhueta

Aerodinamično optimizirana in podaljšana strešna linija, dopolnjena z ravnimi, srebrno anodiziranimi strešnimi sanmi, ob pogledu s strani takoj pritegne pozornost. Tornado linija, ki poteka vzdolž celotne dolžine avtomobila, prispeva k dinamičnemu videzu modela Kodiaq, medtem ko oblika vozila nad sprednjimi in zadnjimi kolesi, ki poudarja kolesne obrobe, krepi njegovo robustnost. Dizajn še poudarjajo platišča s premerom do 20 palcev in elementi iz črne mat plastike.

Dizajn

Privlačen z vsakega kota

Zadnji del Kodiaqa vizualno razširjajo tradicionalno v obliki črke C oblikovane zadnje luči z dinamičnim smernikom ter rdeč pas s tridimenzionalno kristalasto strukturo, ki jih povezuje. Ta komponenta daje skupaj z razkošnim zadnjim odbijačem s širokim difuzorjem Kodiaqu poseben, unikaten pridih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran