Modeli
Meni

Notranjost

Lepota v preprostosti

V voznikovem prostoru prevladuje večfunkcijski volan, ki je na sredini okrašen z novim dvodimenzionalnim logotipom Škoda, ostali dekorativni elementi pa so v edinstveni temni mat krom barvi. Infozabavni sistem s sodobnim prosto stoječim zaslonom na dotik, ki izstopa iz armaturne plošče, je vedno dosegljiv na dosegu voznikovih prstov. Ker je prestavna ročica samodejnega menjalnika prestavljena ob volanski obroč, je sredinska konzola bolj prostorna. Ambientalna osvetlitev na armaturni plošči in oblogah vrat prispeva k prijetnemu vzdušju v notranjosti.

Notranjost

Prostor za družino in prijatelje

Zaradi opcijske tretje vrste sedežev je Kodiaq izjemno praktičen avtomobil, ki lahko sprejme do 7 potnikov. Ti lahko potujejo v največjem udobju in uživajo v obilici prostora. Pritrdišča Isofix se nahajajo na zunanjih sedežih druge vrste, najdemo pa jih tudi na sovoznikovem sedežu.

Notranjost

Razkošen prtljažni prostor

S Kodiaqom vas ne bo več skrbelo, ali boste morali kaj pustiti doma. Enostavno - vanj lahko spravite vse, kar potrebujete. Prtljažni prostor meri 910 litrov v osnovni konfiguraciji s petimi sedeži, ko so zadnji sedeži zloženi, pa kar 2.105 litrov. S tem je prtljažnik Kodiaqa eden največjih v razredu.

Notranjost

Pomembne informacije v vašem vidnem polju

Sistem projicirnega zaslona je priročen, saj na vetrobransko steklo projicira vašo trenutno hitrost, navigacijska navodila in druge informacije. 10-palčni virtualni kokpit s petimi različnimi prikazi ponuja bolj podrobne informacije in ga je mogoče konfigurirati tako, da vam prikazuje tiste podatke, ki jih izberete.

Notranjost

Inovativne rešitve pod infozabavnim sistemom

Pametni vrtljivi izbirni gumbi z mini zaslonom na sredini se nahajajo pod zaslonom infozabavnega sistema. Voznik lahko z njimi enostavno upravlja klimatsko napravo, glasnost, povečavo zemljevida in številne druge funkcije.

Notranjost

Nebo na dosegu roke

Panoramska streha razsvetli notranjost in poveča občutek zračnosti v avtomobilu. Sestavljena je iz dveh delov; sprednji del se lahko nagne ali zdrsne nazaj. Za največje udobje potnikov je steklo panoramske strehe zatemnjeno. Posledično je segrevanje notranjosti zmanjšano na minimum, svetlost pa ostaja na prijetni ravni.

Notranjost

Shranjevanje in Simply Clever funkcije

Kodiaq ne ponuja le obilico prostora v notranjosti za vse potnike in razkošnega prtljažnika, ampak ima tudi številne prostore za shranjevanje vsega, kar želite imeti pri roki med vožnjo. Seveda ne manjka niti številnih Simply Clever funkcij, ki bodo vaš vsakdan z modelom Kodiaq naredile resnično prijeten.

Notranjost

Kakovost in ekologija z roko v roki

Vsak del notranjosti modela Kodiaq je izdelan z največjo pozornostjo na kakovost izdelave in uporabo najboljših materialov, pri čemer imamo vedno v mislih trajnost in varovanje okolja. Zato je v notranjosti opreme ecoSuite usnje strojeno z ostanki proizvodnje kave, medtem ko je v opremi Lounge Design Selection uporabljenih 40 % naravne volne. Vsi tekstilni deli v vseh različicah opreme notranjosti so izdelani iz 100 % recikliranega poliestra. Tudi dežnik in strgalo za led sta izdelana iz trajnostnih materialov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran