Modeli
Meni

Udobje

Udobje kot v vaši dnevni sobi

Električno nastavljivi ergonomski sprednji sedeži s certifikatom AGR vam zagotavljajo udobje, kamor koli že greste. Med dolgimi vožnjami bodo prišli prav električna ledvena opora, opora za stegna in pnevmatska masažna funkcija. Pozimi boste cenili ogrevane, poleti pa prezračevane sedeže. Tudi za druge potnike v Kodiaqu vam ni treba skrbeti, saj bodo tudi sami uživali v obilici prostora in udobja.

Udobje

Konec prepirov

Vam je vedno vroče, partnerki oziroma partnerju je vedno hladno, vaši otroci pa imajo popolnoma drugačno predstavo o tem, kaj je zanje idealna temperatura? Rešitev je tripodročna klimatska naprava, ki vam omogoča, da si lahko vsakdo enostavno nastavi temperaturo po želji.

Udobje

Idealna temperatura pred odhodom

S pomožnim ogrevanjem se vam ni treba ukvarjati z odstranjevanjem ledu s stekel pozimi ali z neprijetno vročino v avtu poleti. Preprosto uporabite aplikacijo ali daljinski upravljalnik in tako kadarkoli vklopite ogrevanje ali prezračevanje.

Udobje

Edinstvena glasbena izkušnja

Uživajte v svojih najljubših skladbah v najvišji kakovosti. Zvočni sistem CANTON, ki vključuje trinajst zvočnikov, vključno s štirimi prostorskimi zvočniki, poskrbi za izjemno zvokovno izkušnjo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran