Modeli
Meni

Tehnologija

Močni in ekonomični motorji

Škoda Kodiaq ponuja učinkovite dizelske in bencinske štirivaljne motorje v več različicah moči, vedno pa v kombinaciji s samodejnim menjalnikom DSG, s sprednjim ali štirikolesnim pogonom. Vsi izpolnjujejo najnovejše emisijske standarde. Na voljo so bencinski motor, blaga hibridna različica, priključni hibrid z bencinskim motorjem in dva dizelska motorja.

Varnost

Inteligentni štirikolesni pogon

S svojim inteligentnim štirikolesnim pogonom je ta Škodin SUV pripravljen na vsak izziv. Kodiaq se odlično obnese na neasfaltiranih cestah in makedamu. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko nadzorovano večlamelno sklopko se s še tako majhnimi spremembami pod kolesi spopade v nekaj milisekundah.

Varnost

Dynamic Chassis Control Plus (DCC Plus)

Kodiaq ponuja možnost naslednje generacije sistema dinamičnega uravnavanja podvozja (DCC Plus) s funkcijo izbire voznega načina. DCC Plus voznikom omogoča prilagajanje obnašanja vozila svojim osebnim željam prek nastavitev Normal (običajno), Sport (športno) ali Comfort (udobno). Nova generacija omogoča hitrejše uravnavanje blaženja in širši razpon karakteristik blaženja. Voznikom in potnikom bo razlika opazna v obliki hitrejše odzivnosti, izboljšane vozne dinamike in povečanega udobja. 

Varnost

Progresivno krmiljenje

Progresivno krmiljenje združuje dinamičen nadzor vozila - tako da voznikom ni treba neprestano obračati volana - s preprostim manevriranjem (v mestnem prometu ali pri parkiranju) pri večjem kotu vrtenja volana.

Varnost

Samodejni DSG menjalnik

Samodejno menjavanje prestav je ključnega pomena pri enostavnem upravljanju avtomobila. 7-stopenjski DSG menjalnik z dvojno sklopko je povezan z vsemi motorji, razen s priključnohibridnim pogonskim sklopom, ki je povezan s 6-stopenjskim DSG menjalnikom. Njegova ključna prednost je sposobnost hitrega in gladkega menjavanja prestav ob hkratnem ohranjanju nizke porabe goriva.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran