Modeli
Meni

Funkcije udobja

KESSY

Nič več vam ni treba držati ključa v roki, da bi lahko odklenili ali zaklenili avto. KESSY (Keyless Entry, Start and Exit System) kontrolna enota prepozna ključ in vozilo se samodejno odklene, ko upravljate z ročaji vrat ali s prtljažnikom. Motor zaženete s pritiskom na gumb.

Funkcije udobja

Ambientalna osvetlitev

Ambientalna osvetlitev v armaturni plošči ter v vratih spredaj in zadaj je odličen način za ustvarjanje popolne atmosfere v vašem avtomobilu. Takorekoč v hipu lahko spremenite notranjost avtomobila tako, da ustreza vašemu razpoloženju in potrebam.

Funkcije udobja

Ogrevan volan

Na zahtevo je mogoče opremiti Kodiaq z ogrevanim volanom, ki vas bo pozimi še kako osrečeval, še posebej po tem, ko bodo vaše roke prezeble od strganja ledu s stekel. Čeprav ... z ogrevanim vetrobranskim steklom vam tega dejansko ne bo treba početi. No, če vam še vedno ne bo dovolj toplo, vas bodo zagotovo segreli ogrevani sprednji in zadnji sedeži.

Funkcije udobja

Spalni paket

Če si želite premor od tablice in drugih naprav, ima Kodiaq za vas rešitev. Zahvaljujoč posebej oblikovanim vzglavnikom zadnjih sedežev, ki se lahko nagnejo na stran, da preprečijo nihanje glave, boste uživali v vrhunskem udobju na dolgih poteh. V paketu sta priloženi tudi dve odeji.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran