Modeli
Meni

Znak odličnosti

Napis "Laurin & Klement" je eden od ekskluzivnih elementov, po katerih se ta avtomobil takoj razlikuje od drugih različic. Elegantna oznaka daje vedeti, da gre za bogato opremljen in izjemen avtomobil.

Podrobnosti so ključne

Poleg oznake Laurin & Klement na bokih spredaj je Superb Laurin & Klement takoj prepoznaven tudi po okrasni obrobi odbijača, ki je izdelan v edinstvenem temnem mat kromu. Kromirane obrobe stranskih stekel prispevajo k elegantnemu videzu vozila.

Svetlobni podpis, kot ga nima nihče drug

Ne bojte se izstopati. Serijsko vgrajeni matrični žarometi LED in zadnje luči LED z animiranimi smerniki in funkcijo Coming/Leaving Home zagotavljajo, da se v prometu nikakor ne boste preprosto stopili z množico. Še več, tudi v temi bo vsaka vožnja nepozabno doživetje.

Privlačna kolesa

Privlačen videz avtomobila poudarjajo platišča z ekskluzivnim dizajnom Laurin & Klement. Izbirate lahko med standardnimi 18-palčnimi platišči Belatrix ali opcijskimi 19-palčnimi platišči Veritate, obe v antracitni barvi.

Popolna povezanost z avtomobilom

In to zahvaljujoč ogrevanemu večfunkcijskemu volanu z oznako Laurin & Klement. S projicirnim zaslonom, 10-palčno digitalno instrumentno ploščo in 13-palčnim zaslonom infozabavnega sistema boste imeli vse pomembne informacije na dosegu roke. Vse potnike v Superbu Laurin & Klement bodo obdajali vrhunski materiali in številne funkcije udobja, s katerimi bo vožnja v iskanju novih dogodivščin čisti užitek.

Razkošje v lastnem slogu

Prilagodite notranjost vozila Superb Laurin & Klement tako, da bo povsem odražala vašo osebnost. Izbirate lahko med dvema izbirama Design Selections: ecoSuite Black s črnim usnjenim oblazinjenjem in ecoSuite Cognac z usnjem v barvi konjaka. Obe različici imata ergonomske ogrevane in prezračevane sprednje sedeže z masažno funkcijo ter napis Laurin & Klement, všit na naslonu za glavo. Poleg tega vam bo njuna funkcija Smart Comfort Entry olajšala vstopanje in izstopanje iz vozila.

Veseli nas, da ste tako zahtevni

Pri Superbu Laurin & Klement ne boste uživali le v ekskluzivnih oblikovnih značilnostih. Na voljo vam je tudi bogata serijska oprema, kamor sodijo sistem KESSY Advanced, zvočni sistem CANTON, električna vrata prtljažnika z virtualnim pedalom, dinamično uravnavanje podvozja Plus in progresivno krmiljenje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran