Modeli
Meni

Funkcije udobja

Naslon za roke z držalom za tablični računalnik zadaj

Eden od elementov, ki jih Superb Laurin & Klement ponuja za največje udobje potnikov na zadnjih sedežih, je vzdolžno nastavljiv zadnji naslon za roke z vgrajenim držalom za pijačo in tablični računalnik. Tako lahko med vožnjo gledate svoj najljubši film, opravljate delo ali preprosto uživate v pokrajini. Če morate prevažati dolge predmete, je za zadnjim naslonom za roke na voljo odprtina za prtljago.

Funkcije udobja

Dva priključka USB-C zadaj

Dobra novica! Nič več prepirov o priključkih USB. Superb Laurin & Klement jih ima v izobilju. Za potnike na zadnjih sedežih sta pripravljena dva priključka USB-C za hitro polnjenje (45 W).

Funkcije udobja

Paket za spanje

Če si želite odpočiti od tabličnega računalnika in drugih naprav, vam Superb Laurin & Klement ponuja rešitev. Zaradi posebej zasnovanih naslonov za glavo na zadnjih sedežih, ki jih je mogoče nagniti vstran in tako preprečiti zibanje glave, boste na dolgih vožnjah uživali v popolnem udobju. V paket sta vključeni tudi dve odeji.

Funkcije udobja

Predal za dežnik

Škoda Superb Laurin & Klement ima predal za dežnik v obeh sprednjih vratih, vključno z dežnikom iz trajnostnih materialov v voznikovih vratih, če vas slučajno ujame dež. Dežnik je na voljo tudi kot dodatna oprema za drugi predal.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran