Modeli
Meni

Oblikovanje

Očarljiva lepota

Škoda Superb je dobil čudovito obliko z gladkimi, a izrazitimi in jasno definiranimi linijami ter nove matrične žaromete LED s tradicionalno kristalasto obliko, ki jo je navdihnil češki kristal. Izrazit sprednji odbijač in osmerokotna mreža hladilnika z rebri in drzno oblikovanim robom z edinstvenim temno mat kromiranim zaključkom, na kateri prevladuje novi logotip Škoda, dajejo Superbu svež videz.

Oblikovanje

Edinstveno privlačna razmerja

Osupljivo elegantno silhueto vozila Superb poudarja aerodinamično optimizirana in podaljšana strešna linija z dinamično oblikovanim zadnjim delom in podaljšanim zadnjim spojlerjem. Aerodinamično oblikovana stranska ogledala in tornado linija, ki se razteza od prednjih kolesnih lokov do zadnjih luči, dajejo avtomobilu dinamičen in atletski videz. Mogočnost Superba še dodatno povečajo do 19-palčna platišča, ki so na voljo v več izvedbah.

Oblikovanje

Videz, ki vzbuja spoštovanje

Privlačen in eleganten videz zadnjega dela vozila poudarjajo zelo ozke zadnje luči LED z animiranimi smerniki in pozdravnim učinkom, ki zaradi svoje oblike in kristalaste strukture ustvarjajo za ta model značilen svetlobni podpis. Velika peta vrata in nizek nakladalni prag omogočata enostaven dostop do prostornega prtljažnega prostora. Češnjica na torti je stilsko oblikovan zadnji odbijač s širokim difuzorjem. Tu je tudi nov napis Škoda na prtljažnih vratih v edinstvenem temnem mat kromu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran