Modeli
Meni

Notranjost

Lepota v preprostosti

Na voznikovem mestu prevladuje večfunkcijski volan, ki je na sredini okrašen z novim 2D logotipom Škoda in ima okrasne elemente v edinstveni barvi temnega mat kroma. Prostostoječi sodobni zaslon na dotik infozabavnega sistema se dviga iz dekorativno rebraste armaturne plošče, tako da je vozniku vedno na dosegu roke. Zdaj, ko je izbirnik prestav samodejnega menjalnika premaknjen ob volan, je na sredinski konzoli več prostora in deluje bolj čisto. Ambientalna osvetlitev armaturne plošče in vratnih oblog prispeva k prijetnemu razpoloženju v notranjosti.

Notranjost

Prostor za družino in prijatelje

Povabite na vožnjo družino in prijatelje in nikoli vam ne bo treba skrbeti za njihovo udobje. Vsi bodo potovali v največjem udobju in uživali v razkošju notranjega prostora. Samoumevno je, da so sidrišča ISOFIX nameščena na zadnjih zunanjih sedežih in tudi na sprednjem sovoznikovem sedežu.

Notranjost

Velik prtljažni prostor

Z vozilom Superb vam ne bo treba več skrbeti, ali bo treba kaj pustiti doma. Preprosto - vanj lahko spravite vse, kar potrebujete. Prtljažnik sprejme 645 litrov prtljage, s polaganjem zadnjih sedežev pa se poveča na 1795 litrov. S tem je prtljažnik Superba eden največjih v svojem razredu.

Notranjost

Pomembne informacije v vašem vidnem polju

Priročen pomočnik med vožnjo je projicirni zaslon, ki na vetrobransko steklo projicira trenutno hitrost, navigacijska navodila in druge informacije. 10-palčna digitalna instrumentna plošča s petimi različnimi postavitvami ponuja podrobnejše informacije in jo je mogoče konfigurirati tako, da prikazuje podatke po vaši izbiri.

Notranjost

Inovativne rešitve v infozabavnem sistemu

Trije vrtljivi digitalni pametni izbirni gumbi z mini zaslonom na sredini, nameščeni pod zaslonom infozabavnega sistema, so zelo uporabni. Z njimi lahko preprosto upravljate klimatsko napravo, glasnost, povečavo zemljevida in številne druge funkcije.

Notranjost

Shranjevanje in funkcije Simply Clever

Superb ne ponuja le veliko prostora v notranjosti za vse potnike in velik prtljažnik, temveč tudi veliko odlagalnih površin za vse, kar želite med vožnjo imeti pri roki. Samoumevno je, da je na voljo tudi veliko funkcij Simply Clever, s katerimi bo vaša vsakodnevna izkušnja s Superbom resnično prijetna.

Notranjost

Kakovost in ekologija gresta z roko v roki

Vsak del notranjosti vozila Superb je bil izdelan z največjo pozornostjo do kakovosti izdelave in z uporabo vrhunskih materialov, a hkrati z mislijo na trajnostni razvoj in ohranjanje narave. Zato je usnje, ki je uporabljeno v paketu ecoSuite Cognac Design Selection, obarvano z odpadno vodo, ki nastane pri proizvodnji oljk. Vsi tekstilni deli v vseh paketih notranjosti so izdelani iz 100-odstotno recikliranega poliestra. Tudi dežnik in strgalo za led sta izdelana iz trajnostnih materialov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran