Modeli
Meni

Udobje

Dobrodošli

Zahvaljujoč sistemu Smart Comfort Entry vstopanje in izstopanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Ko Superba odklenete in odprete sprednja vrata, se voznikov sedež premakne v položaj, ki je shranjen za dani avtomobilski ključ, in nato še za približno 10 centimetrov nazaj. Ko zaprete vrata in pritisnete gumb za zagon vozila, se sedež z vami vred premakne nazaj v shranjeni privzeti položaj. Ko izstopite iz vozila, se postopek obrne.

Udobje

Kot v vaši dnevni sobi

Električno nastavljivi ergonomski voznikovi in sovoznikovi sedeži s certifikatom AGR poskrbijo za udobje, kjer koli ste. Na dolgih vožnjah vam bodo prišli prav električna ledvena opora, opora za stegna in funkcija pnevmatske masaže. Pozimi boste cenili ogrevane, poleti pa prezračevane sedeže. Prav tako vam ni treba skrbeti za druge potnike v vozilu Superb, saj bodo tudi oni na skupnih potovanjih uživali v oblilci prostora in udobja.

Udobje

Nič več prepirov

Vam je vedno vroče, vaši ženi je vedno hladno, vaši otroci pa imajo povsem drugačno predstavo o idealni temperaturi v avtu? V vozilu Superb Combi to ni problem, saj lahko zahvaljujoč tripodročni klimatski napravi vsakdo preprosto nastavi želeno temperaturo.

Udobje

Idealna temperatura pred odhodom

S pomožnim ogrevanjem vam pozimi ni treba skrbeti glede strganja poledenelih stekel, v vročih poletnih mesecih pa glede neznosne vročine, ko se vrnete v pregret avto. Preprosto uporabite aplikacijo ali daljinski upravljalnik in kadar koli vklopite ogrevanje ali prezračevanje, tako da vas bo Superb pričakal s prijetno temperaturo v notranjosti.

Udobje

Edinstvena glasbena izkušnja

Uživajte v najljubših skladbah v najvišji kakovosti. Zvočni sistem CANTON, ki je opremljen s trinajstimi zvočniki, nizkotoncem, ki celotnemu sistemu doda dinamiko, 16-kanalnim ojačevalnikom in digitalnim izenačevalnikom, v notranjost prinaša več kot 700 vatov skupne moči.

Udobje

Skrbno premišljeno do zadnje podrobnosti

Ko smo oblikovali Superba, smo resnično mislili na vse, tudi na voznikovo naslonjalo za kolena. Stranica sredinske konzole je prekrita z mehkim laminiranim materialom, tako da ne pritiska na voznikovo koleno, ko ta počiva na njem.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran