Modeli
Meni

Funkcije udobja

Zadnji naslon za roke z držalom za tablični računalnik

Eden od elementov, ki jih Superb ponuja za največje udobje potnikov na zadnjih sedežih, je vzdolžno nastavljiv naslon za roke z vgrajenim držalom za pijačo in tablični računalnik. Tako lahko med vožnjo gledate svoj najljubši film, opravljate delo ali preprosto uživate v pokrajini. Če morate prevažati dolge predmete, je za zadnjim naslonom za roke na voljo odprtina za prtljago.

Funkcije udobja

Dva priključka USB-C zadaj

Dobra novica! Nič več prepirov o priključkih USB. Superb jih ima v izobilju. Za potnike na zadnjih sedežih sta pripravljena dva priključka USB-C za hitro polnjenje (45 W).

Funkcije udobja

Paket za spanje

Če si želite odpočiti od tabličnega računalnika in drugih naprav, vam Superb ponuja rešitev. Zaradi posebej zasnovanih naslonov za glavo na zadnjih sedežih, ki jih je mogoče nagniti vstran in tako preprečiti zibanje glave, boste na dolgih vožnjah uživali v popolnem udobju. V paket sta vključeni tudi dve odeji.

Funkcije udobja

Predal za dežnik

Škoda Superb ima predal za dežnik v obeh sprednjih vratih, vključno z dežnikom iz trajnostnih materialov v voznikovih vratih, če vas slučajno ujame dež. Dežnik je na voljo tudi kot dodatna oprema za drugi predal.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran