Modeli
Meni

Športne podrobnosti zunanjosti

Maska, ki jo navdihujejo LED svetila

Polni LED žarometi, LED dnevne luči in posebne RS meglenke so del posebnega videza modela Octavia RS. Reže na maski hladilnika so obarvane v sijajno črnino. Prednji del s širokim hladilnikom in prav tako širokim satovjem odprtin za dovod zraka v spremenjen odbijač omogočajo modelu Škoda Octavia RS mišičasto in dinamično pojavnost.

Športne podrobnosti zunanjosti

Športni zadek

Zadnji del avtomobila določa športno osebnost modela ŠkodaOctavia RS. Izrazit črn difuzor in dve široki, trapezoidni krmirani izpušni odrtini prevladujejona zadku. Še enaa zanimiva podrobnost je odbojni trak, zaradi katerega je mogoče avtomobil takoj prepoznati v temi.

Športne podrobnosti zunanjosti

Spojler na zadnjih vratih

Usmernik zraka ali spjler na zadnih vatih je še eden od značilnih podrobnosti. Na petvratni kombilimuzini je pritrjen na vrata, model Škoda Octavia RC Combi pa je opremljen s strešnim spojlerjem, ki navidezno podaljša linijo stehe in je tekoče nameščen na prtljažna vrata in karoserijo.

Športne podrobnosti zunanjosti

17 – 19 palčna platišča

Serijska platišča na modelu Škoda Octavia RS so vedno srebrno siva 17 palčna Dorado lita platišča s pnevmatikami dimenzij 225/45. Še ena zanimiva posebnost modela Octavia RS so rdeče obarvane zavorne čeljusti. Če želite bolj ekstremne dimnezije paltišč, pa lahko izberete 19 palčna platišča Xtreme v srebrni barvi, kot na fotografiji.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran