Modeli
Meni

Povezljivost

Škoda Connect: Infotainment online

Paket mobilnih storitev Infotainement Online ponuja širok nabor storitev, kot so na primer prometne informacije, Googlov servis, novice, vremensko napoved, cene goriva in razpoložljivost parkirnih mest.

Povezljivost

Škoda Connect: Klic v sili

Klic v sili (Emergency call) je izjemno pomemben: funkcija se samodejno aktivira ob nesreči, če se sprožijo zdrževalni sistemi, kot na primer zračne blazine. Avtomobil sam vzpostavi telefonsko in podatkovno zvezo s servisnim centrum in tja prense potrebne informacije.

Povezljivost

SmartLink+

SmartLink+ prinaša elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto in SmartGate. Če želite poslušati vašo najljubšo glasbo ali dobiti navodila navigacije, vse to se lahko zrcali na osrednji zaslon. SmartGate pa mogoča natančen pregled podatkov o delovanju vozila.

Povezljivost

Aplikacija My Škoda

MyŠkoda je mobilna aplikacija za iOS (Apple) in Android (Google) naprave. Osnovni namen je pomoč strankam Škoda AUTO v različnih situacijah povezanih z avtomobilom. Aplikacije je opremljena tudi z interaktivnim pomočnikom Paulom, ki vas vodi skozi aplikacijo in pomaga pri dnevnih težavah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran