Modeli
Meni

Premišljene podrobnosti

Strgalo za led

Octavia RS je opremljena s strgalom za led, ki je premišljeno spravljeno v vratcih posode za gorivo, tako da je v mrzlih jutrih vselej pri roki.

Premišljene podrobnosti

Jumbo Box

Gre za praktičen odlagalni prostor, ki je nameščen med oba prednja sedeža in pod naslon za komolec, tako da ga zlahka dosežeta voznik in sopotnik.

Premišljene podrobnosti

Nosilec odsevnega brezrokavnika

Verjetno poznate tisti stavek iz večnega letalskega varnostnega drila pred vsakim poletom, ki pravi, da je napihljivi varnostni jopič pod sedežem. No, Škoda je za vas pripravila cestno verzijo le-tega. Resda ga ne morete napihniti, toda njegovi odsevni trakovi lahko ponoči pomagajo rešiti življenje.

Shranjen je torej pod vozniškim sedežem v posebnem nosilcu in tako lahko dosegljiv. Potrebno je le seči pod sedež z rook.

Premišljene podrobnosti

Koš za smeti

To je še en droben znak človeškega dotika pri snovanju, po katerem se Škoda loci od konkurence, ko je beseda o vrednosti za odštet denar. In prav to boste znali ceniti, sploh če imate na poti otroke, ki so seveda mojstri v kopičenju smeti. Olupki, ogrizki, ovojni papirčki, prtički, … In kam z vsem tem?

Škoda ponuja svojo 'Simply Clever' in zelo uporabno rešitev. Gre za koš za smeti. Pripne se na notranjo stran odlagalne poličke v vratih in ga je moč tudi enostavno sneti, ko je treba koš izprazniti.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran