Modeli
Meni

Prtljažnik

Paket zadrževalnih mrež

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževanih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku, ni nobene potrebe po sklepanju komropmisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupu ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo.

Prtljažnik

Elementi za pričvrstitev prtljage

S temi elemeni je mogoče v prtjažniku enostavno pričvrstiti kartonske škatle in večje kose prtljage. Ti elementi so spravljeni na bokih in ko jih potrebujete jih po želji pričvrstite na dno s pomočjo velkro ježkov. Škatlo potem samo potisnete med te elemente.

Prtljažnik

Snemljiva vlečna kljuka

Les, gramoz, vreče cementa in prsti za vrt, … Naložite vse to v prikolico in odpeljite. Škoda Octavia RS postane s snemljivo vlečno kljuko še bolj praktičen avtomobil - ampak le takrat, ko ga takšnega potrebujete. Vlečna naprava s snemljivo glavo pa sicer ne moti celotne oblike avtomobila, ko je ne potrebujete. 

Prtljažnik

Kljuke v prtljažniku

Praktičnost in uporabnost prtljažnika v modelu Octavia RS nadgrajujeta še dve robustni kljuki na bokih. Namenjeni sta obešanju prtljage, ki bi bila sicer nestabilna na dnu prtljažnika. Odlično v primeru manjšega nakupa ali ko morate prevažati svojo športno oprmeo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran