Modeli
Meni

ZIMSKI KOMPLETI KOLES 2022/2023

o

Originalni zimski kompleti koles Škoda za vaše vozilo

Pripravite vaše vozilo Škoda na zimska potovanja in ga opremite z originalnim kompletom koles Škoda, ki zajema praktično kombinacijo štirih zimskih pnevmatik in štirih originalnih aluminijastih platišč Škoda.

Oglejte si aktualno ponudbo zimskih kompletov koles in izkoristite akcijo 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles četrto kolo v kompletu podarimo.

 

Dodatne informacije o omenjeni akcijski ponudbi najdete v aktualnem katalogu zimski kompleti koles in pri pooblaščenem servisnem partnerju Škoda.

 

 

Akcija 3 + 1  na originalne zimske komplete koles Škoda

 

Oglejte si aktualno ponudbo zimskih kompletov koles in izkoristite akcijo 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles četrto kolo v kompletu podarimo.

 

Dopolnilna oprema za zimo

Zimska kapa

Pletena zimska kapa Škoda s črno zelenim cofom vas bo grela tudi na najbolj hladen zimski dan. Kapa ima na levi strani všit črni napis Škoda, velikosti 5,5 cm.

Kapa je na voljo v dveh velikostih.

Kat. št. 000084303K/L 

Lopata za sneg

Zložljiva lopata za sneg je praktične pripomoček za snežne razmere. Lopato lahko enostavno razstavite na tri dele in vzamete sabo vsepovsod.

Kat. št. 5L0099320

Snežne verige

Za 15" in 16'' platišča (pnevmatike dimenzije

195/65 R15 in 195/60 R16)

Kat. št. 000091387AQ

*Izdelki so na voljo v pooblaščeni servisni mreži Škoda v Sloveniji. Ponudba velja do 31. 12. 2023 oz. do razprodaje zalog. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne ali tehnične narave. Fotografije so simbolične. Dodatna priprava in montaža nista vključeni v ceno. Prikaz ustreznosti platišč glede na model vozila služi kot groba orientacija. Vsa platišča in pnevmatike, ki niso navedene na potrdilu o skladnosti vozila ali COC dokumentu, se smatrajo kot predelava vozila in jih je potrebno vpisati v potrdilo o skladnosti vozila med predelave.

Več informacij o ponudbah prejmete na servisu Škoda!

Preverite ponudbo storitev pri svojem Škoda servisu.