Modeli
Meni

Enyaq Coupé RS

Naša svetla zvezda

Povsem novi Enyaq Coupé RS je bil oblikovan tako, da lahko dosega vrhunsko aerodinamično učinkovitost. Ta pristop k oblikovanju ima prijeten bonus, ki prispeva tudi k splošni privlačnosti avtomobila. Podobno impresivni in učinkoviti so serijsko vgrajeni LED matrični žarometi in t.i. Crystal Face s črnim okvirjem visokega sijaja. Črna so tudi ohišja stranskih ogledal, pragovi pa so obarvani v isti barvi kot karoserija in imajo črne okrasne obrobe.

Enyaq Coupé RS

Platišča so tista, ki naredijo avto

Edinstvenost modela Enyaq Coupé RS poudarjata dva kompleta platišč, ki sta na voljo izključno za ta model. Taurus črna 20-palčna aluminijasta platišča z obrobami Aero so vgrajena serijsko. Če želite še bolj poudariti športnost avtomobila, lahko izberete 21-palčna lita platišča Vision antracit (na sliki), ki imajo prav tako priložene aerodinamične vložke. Izbira je seveda vaša.

Enyaq Coupé RS

Nadarjeni novinec v družini RS

Enyaq Coupé RS opozarja na svoje športne lastnosti tudi z logotipom RS na sprednjih blatnikih. S tem jasno sporoča, da sodi v linijo modelov Škoda RS. Gre namreč za prvi popolnoma električni avtomobil Škoda RS.

Enyaq Coupé RS

Izjemen pogled z vseh kotov

Priznajmo si, večina drugih voznikov bo vaš Enyaq Coupé RS gledala v zadek. Zato je dobro vedeti, da je tudi s tega zornega kota videti preprosto vrhunsko. Pri tem mu pomagajo elegantno spuščajoča se streha, značilen zadnji odbijač in serijsko vgrajene zadnje Top Full LED luči z dinamičnimi zadnjimi smerniki. Napis na prtljažnih vratih je izveden v sijajni črni barvi, značilni za naše športne modele.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran