Modeli
Meni

Enyaq Coupé RS

Drznost in eleganca

Vaš novi Enyaq Coupé RS je na voljo v eni od dveh zasnov notranjosti (znanih kot Design Selections). Ne glede na to, ali izberete RS Lounge (na sliki) ali RS Suite, bo vaš Enyaq Coupé RS opremljen z visokokakovostnimi materiali in najsodobnejšo tehnologijo. Glavne razlike med obema paketoma notranjosti so v oblazinjenju sedežev in armaturne plošče ter barvi šivov na športnem volanu in odstranljivih tekstilnih podlogah. RS Lounge se močno zanaša na visokokontrastno apno in Artisyn, edinstven material, ki spominja na usnje, vendar je narejen iz recikliranih poliestrskih vlaken. V RS Suite pa je za oblazinjenje sedežev in armaturne plošče uporabljeno usnje s šivi v elegantni sivi barvi.

Enyaq Coupé RS

Povezan s cesto

Povsem nov model Škoda Enyaq Coupé RS ima športen trikraki večnamenski volan, oblečen v perforirano usnje. Šiv je siv ali v barvi limete, odvisno od izbranega paketa notranjosti. V hladnem vremenu bodo vaše roke hvaležne za funkcijo ogrevanja volana. Progresivno dinamično krmiljenje pomeni še več užitka med živahno vožnjo. Na zadnji strani volanskega obroča so tudi ročice, s katerimi lahko prilagodite intenzivnost rekuperacije kinetične energije.

Enyaq Coupé RS

Udobna opora

Za udobno vožnjo so visokokakovostni sedeži nujni in prav to boste našli v modelu Enyaq Coupé RS. Športni sedeži so nameščeni spredaj. Imajo vgrajene vzglavnike, dostojno bočno oporo in ogrevanje. Ne glede na to, ali so oblazinjeni s tkanino Artisyn (RS Lounge) ali s perforiranim usnjem (RS Suite), je voznikov sedež popolnoma elektrificiran, z nastavitvijo ledvene opore in spominsko funkcijo. Popolnoma električen nadzor sovoznikovega sedeža je opcijski, prav tako ogrevanje zadnjih sedežev. To vam v kombinaciji z vzorno prostornostjo in dobrim razgledom iz avtomobila daje vse, kar potrebujete za uživanje v vsaki minuti vaše vožnje v modelu Enyaq Coupé RS.

Enyaq Coupé RS

Dajte domišljiji prosto pot

Ena od pomembnih lastnosti avtomobilov Škoda je nadstandardna notranja prostornost s praktičnimi rešitvami Simply Clever, kamor koli se obrnete. Povsem novi model Enyaq Coupé RS - kljub večji osredotočenosti na užitek in zabavo za volanom - tako ohranja praktične lastnosti, zaradi katerih je Enyaq popoln avtomobil za vsakodnevne potrebe. Poglejte na primer prtljažni prostor: njegova prostornina 570 litrov v osnovni postavitvi sedežev pomeni, da lahko s sabo vzamete prav vse, kar potrebujete. Če zložite zadnje sedeže, pa dobite polnih 1.610 litrov. Potem so tu še podrobnosti, kot so spremenljivo dno prtljažnika - s prostorom za shranjevanje polnilnih kablov - in sistem elastičnih mrež z varovalnimi kavlji, zaradi katerih je uporaba prtljažnika veliko bolj praktična. Serijska oprema in nabor dodatkov sta preprosto tako široka, da lahko pustite svoji domišljiji prosto pot.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran