Modeli
Meni

Enyaq Coupé RS: Povezljivost

Vodilni infozabavni sistem v panogi

Povsem nov model Škoda Enyaq Coupé RS je opremljen z infozabavnim sistemom, ki ga dopolnjuje drsnik na dotik. Z drsnikom lahko spremenite glasnost zvoka, povečate in pomanjšate navigacijski zemljevid ali spremenite temperaturo klimatske naprave. SmartLink omogoča uporabo in upravljanje aplikacij za pametne telefone prek osrednejga zaslona. Nabor spletnih storitev Škoda Connect združuje osnovni nabor storitev, ki vključujejo posodobitve programske opreme, in nadzor osnovnih funkcionalnosti za električna vozila s pomočjo oddaljenega dostopa.

Enyaq Coupé RS: Povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, vključno s spletnimi prometnimi informacijami in možnost oddaljenega upravljanja izbranih funkcij vozila s pametnim telefonom.

Oddaljeni dostop vam na primer omogoča, da pred vožnjo vklopite notranje prezračevanje. V vročih poletnih dneh vam bo prišel prav, saj avto ohladi, preden sedete vanj, potem ko je bil parkiran na soncu.

Enyaq Coupé RS: Povezljivost

Naravni glasovni nadzor

Z glasovno pomočnico Lauro se bo vaš avto držal vsake vaše izgovorjene  besede in s tem izpolni vaše zahteve. Laura, ki razume naravni govor, vam bo pomagala nadzorovati navigacijo, medije, infozabavni sistem, klimatsko napravo in besedilna sporočila, hkrati pa vam bo omogočila, da se bolj osredotočite na vožnjo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran