Modeli
Meni

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Digitalni aktivni infromacijski zaslon

Gre za barvni digitalni zaslon z diagonalo 5.3", ki vozniku ponuja naslednje poglede: osnovni, navigacija, asistenčni sistemi in poslovilni pogled (končna statistika vožnje). Med njimi lahko preklapljajte s pomočjo stikala na volanskem obroču.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Zvočni sistem Canton

Model Škoda Enyaq Coupé je lahko opremljen tudi z zvočnim sistemom, ki vključuje kar 12 zvočnikov in digitalni izenačevalnik zvoka. Celotni zvočni system je bil posebej prilagojen notranjosti modela Enyaq Coupé v sodelovanju z znano nemško znamko CANTON. Izbirate lahko med štirimi preddoločenimi zvočnimi profili (CANTON, govor, rock in filharmonija). Zvok lahko tudi prialgodite, da bo ustrezal vsem potnikom v avtomobilu (vsi, spredaj, zadaj in voznikov način). Zvočni sistem pričara izvrstno izkušnjo ob poslušanju vaše izbrane glasbe.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Telefonski predal z možnostjo brezžIčnega polnjenja

To je prostor v osrednji konzoli, kamor je mogoče varno odložiti mobini telefon, hkrati pa omogoča vzpostavitev mobilnega klica tudi takrat, ko je povezava slabše kvalitete. Telefonski predal omogoča tudi brezžično polnjenje s pomočjo standarda Qi.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

2 USB-C vtiča in vtičnica 230 V za potnike zadaj

Novi model Enyaq Coupé je serijsko opremljen z dvema osvetljenima vtičema USB-C za prenos podatkov in polnjenje mobilnih naprav. Dodatna 2 USB-C vtiča in 230 V vtičnico je mogoče opcijsko dodati za potnike na zadnjih sedežih, s pomočjo katerih si lahko polnijo svoje mobilne naprave.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran