Modeli
Meni

Enyaq Coupé: Praktičen in prostoren prtljažnik

Prilagodljivo prtljažno dno

Praktično prilagodljivo dno prtljažnika s prostorom za shranjevanje pod tlemi vam bo pomagalo, da bo vaš prtljažni prostor urejen.

Enyaq Coupé: Praktičen in prostoren prtljažnik

Torba za shranjevanje polnlnega kabla

Torba za shranjevanje je idealna za prenašanje in shranjevanje polnilnega kabla. Torba se popolnoma prilega vdolbini na strani prtljažnika, tako da je kabel vedno pri roki, ne da bi zasedel dodaten prostor v glavnem delu prtljažnika.

Enyaq Coupé: Praktičen in prostoren prtljažnik

Prtljažni elementi

Prtljažnik modela Škoda Enyaq Coupé ponuja v tipičnem slogu znamke Škoda izjemno praktične funkcije. Predmete je mogoče pritrditi s pomočjo tovornih pritrdilnih elementov. Samo potisnite na primer svoje škatle ali nakupovalne vrečke med pritrdilne elemente in ne bodo več drsele naokoli. Pritrdilne elemente za tovor je mogoče zložiti in shraniti ob strani prtljažnika ali pod prilgodljivim dnom prtljažnika.

Enyaq Coupé: Praktičen in prostoren prtljažnik

Kljuke v prtljažniku

Velika prilagodljivost in uporaba prtljažnika Enyaq Coupé je še toliko bolj izrazita zaradi močnih kljuk na bokih prtljažnika. Zasnovane so za obešanje predmetov ali prtljage, ki bi bili sicer nestabilni ali se ne bi tesno prilegali obliki prtljažnika ali njegovega dna.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran