Modeli
Meni

Škoda Enyaq Coupé Sportline

Znak moči

Logotip Sportline krasi oba sprednja blatnika. Nahaja se tik nad tako imenovano tornado linijo, ki se razteza po celotni dolžini boka avtomobila.

Škoda Enyaq Coupé Sportline

Odgovorno športno

Škoda Enyaq Coupé Sportline je dokaz, da je vožnja lahko zabavna brez škode za okolje. Okretnost, samozavestne vozne lastnosti, ničelne lokalne emisije in velik doseg z enim polnjenjem - to je popoln koktajl zmogljivosti.

Škoda Enyaq Coupé Sportline

Dinamična ponudba

Serijsko športno podvozje, progresivno krmiljenje in izbira načina vožnje vam zagotavljajo popoln nadzor nad avtomobilom, ki ga je mogoče še izboljšati s prilagodljivim podvozjem DCC. S pritiskom na en sam gumb spremenite model Enyaq Coupé Sportline iz udobnega SUV-ja v mojstra športne vožnje. Pri različici 80x je na voljo tudi štirikolesni pogon, pri čemer vsako os poganja svoj elektromotor.

Škoda Enyaq Coupé Sportline

Popolnost v podrobnostih

Notranjost modela Škoda Enyaq Coupé Sportline se ponaša z dinamično zasnovo, ki ohranja največjo možno udobje. Izrazito športna notranjost je črne barve in vključuje strešno oblogo, 3-kraki večfunkcijski športni volan, prevleke stopalk iz nerjavečega jekla in športne sedeže.

Škoda Enyaq Coupé Sportline

Sedeži, ki vas podpirajo

Da bi bila izkušnja vožnje s športnim avtomobilom popolna, potrebujete ustrezne športne sedeže. Škoda Enyaq Coupé Sportline ima veliko razlogov za ponos: robustni, a udobni sedeži iz kombinacije materiala Suedia, usnja ter umetnega usnja s sivimi robovi in nastavljivo ledveno oporo vas bodo objeli na vsakem metru vožnje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran