Modeli
Meni

Enyaq Coupé Sportline: Enostavno parkiranje

Inteligentni sistem Park Assist s funkcijo spominskega parkiranja

Nova komponenta Sistema Intelligent Park Assist je funkcija spominskega parkiranja ali Trained Parking, ki se uporablja za samodejno dokončanje parkirnega manevra na parkirnem mestu, ki je v znanem okolju, npr. doma. Avto samodejno nadzoruje krmiljenje, zaviranje in smer vožnje (naprej ali nazaj), hkrati pa ves čas nadzoruje tudi okolico, zaznava predmete in pešce ter preprečuje trke vanje. Trained Parking je sposoben parkirati avtomobil na parkirno mesto v znanem okolju na večji razdalji (do 50 m).

Enyaq Coupé Sportline: Enostavno parkiranje

Manevrirna asistenca

Da bi se izognili situacijam pri parkiranju, ko ne zavirate pravočasno, ne glede na opozorila o razdalji spredaj ali zadaj, Enyaq Coupé Sportline vključuje sistem manevrirne asistence ali Maneuver Assist, funkcijo, ki ustavi avto, da prepreči trčenje.

Enyaq Coupé Sportline: Enostavno parkiranje

Kamera za vzvratno vožnjo

Za zagotavljanje udobja in orientacije med postopkom parkiranja vzvratna kamera uporablja lečo kamere, ki se nahaja na ročaju prtljažnih vrat. Slika zunanjosti se prikazuje na osrednjem zaslonu infozabavnega sistema in prikazuje prostor za avtomobilom ter nakazuje dinamične vodilne črte glede na širino vozila.

Enyaq Coupé Sportline: Enostavno parkiranje

Sistem Area view

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na zaslonu infozabavnega sistema prikazuje več različnih kotov okoli vozila, posnetih s širokokotnimi lečami štirih kamer, nameščenimi spredaj in zadaj ter na ohišjih zunanjih ogledal. 360-stopinjski panoramski pogled na vozilo olajša parkiranje ali manevriranje v ozkih ulicah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran