Modeli
Meni

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Digitalni aktivni informacijski zaslon

Pri Škodi Enyaq Coupé je instrumentna plošča vgrajena izključno kot digitalni kokpit oziroma digitalni aktivni informacijski zaslon. To je 5,3-palčni barvni digitalni zaslon, ki ponuja naslednje postavitve: osnovno, navigacijsko, postavitev z asistenčnimi sistemi in pogled za slovo (končna statistika). Med posameznimi postavitvami lahko preklapljate z gumbom na volanu.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Zvočni sistem Canton

Model Škoda Enyaq Coupé je mogoče dopolniti z avdio sistemom z 12 zvočniki in digitalnim izenačevalnikom zvoka. Celoten zvočni sistem je bil razvit v sodelovanju z nemškim podjetjem Canton, ki je specializirano za izdelavo zvočnikov in avdio sistemov, in je tako natančno prilagojen notranjosti modela Enyaqa Coupé. Izberete lahko več vnaprej določenih zvočnih profilov (Canton, Speech, Rock in Philharmonic). Zvok je mogoče prilagoditi potnikom v avtomobilu (načini All, Front in Driver). Sistem zagotavlja popolno izkušnjo z vašo najljubšo glasbo.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Predal Phone Box z brezžičnim polnjenjem

Phone Box je predal za shranjevanje mobilnih telefonov v sredinski konzoli, ki omogoča mobilne klice tudi pri šibkem signalu. Phone Box lahko tudi polni pametni telefon z uporabo brezžičnega standarda Qi.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

2 vrata USB-C in 230 V vtičnica na zadnji strani

Povsem novi model Enyaq Coupé je serijsko opremljen z dvema sodobnima osvetljenima sprednjima priključkoma USB-C za prenos podatkov in polnjenje naprav. Dodatna dva USB-C vhoda, skupaj z 230 V vtičnico, je mogoče dodati za potnike zadaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran