Modeli
Meni

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Prilagodljivo dno prtljažnika

Praktično prilagodljivo dno prtljažnika s prostorom za shranjevanje pod dnom vam bo pomagalo ohraniti vaš prtljažni prostor urejen. Ali imate v avtu dodatno opremo, ki bi jo radi vzeli s seboj, kamorkoli greste, a jo redko uporabljate? Shranjevalni prostor pod dnom je idealna rešitev zanjo.

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Torba za shranjevanje kablov

Torba za shranjevanje kablov je idealna za prenašanje in rokovanje s polnilnim kablom. Torba se popolnoma prilega v vdolbino ob strani prtljažnika, tako da je kabel vedno pri roki, ne da bi zavzemal prostor v glavnem delu prtljažnika.

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Tovorni elementi

Prtljažnik modela Škoda Enyaq Coupé v značilnem Škodinem slogu ponuja izjemno praktične funkcije. Predmete je mogoče pritrditi v prtljažniku s pritrdilnimi elementi za tovor (z Velcro trakovi). Samo potisnite svoje škatle ali nakupovalne vrečke med pritrdilne elemente in ne bodo več drsele. Pritrdila lahko potem zložite in shranite ob strani prtljažnika ali pod dnom prtljažnika.

Enyaq Coupé: Prilagodljiv prtljažnik

Kljuke v prtljažniku

Prilagodljivost in uporabnost prtljažnika modela Enyaq Coupé povečujejo tudi robustne kljuke ob straneh. Zasnovane so za obešanje predmetov ali prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne bi prilegala dnu prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran