Modeli
Meni

Enyaq RS

Naša svetla zvezda

Povsem novi Enyaq RS je bil oblikovan za doseganje vrhunske aerodinamične učinkovitosti. Ta oblikovalski pristop ima prijetno prednost, saj prispeva k splošni privlačnosti avtomobila. Podobno impresivni in prav tako učinkoviti so serijsko vgrajeni polni LED matrični žarometi in med njimi znbačilna maska Crystal Face s črnim okvirjem visokega sijaja. Ogišji zunanjih ogledal sta prav tako črni, medtem ko so stranski pragovi lakirani v isti barvi kot karoserija in vključujejo črne okrasne letve.

Enyaq RS

Platišča so tista, ki naredijo avto

Edinstvenost modela Enyaq RS je poudarjena z dvema kompletoma platišč, ki sta na voljo izključno za ta model. Taurus črna 20-palčna lita platišča z Aero dodatki so serijkso nameščena. Če želite še bolj poudariti športnost avtomobila, lahko izberete opcijska 21-palčna aluminijasta platišča Vision v antracitni barvi (na sliki), ki so opremljena tudi z okrasnimi elementi Aero. Izbira je samo vaša.

Enyaq RS

Nov dodatek v liniji RS

Enyaq RS opozarja tudi na svoje športne značilnosti z logotipi RS na sprednjih blatnikih. S tem jasno in glasno izjavlja svojo pripadnost Škodini modelski liniji RS.

 

Enyaq RS

Izjemen pogled iz vseh zornih kotov

Priznajmo si - večina drugih voznikov bo gledala predvsem v vaš hrbet. Zato je dobro vedeti, da je tudi iz tega zornega kota povsem nova Škoda Enyaq RS videti preprosto vrhunsko. Pri tem mu pomagajo prepoznaven zadnji odbijač in serijsko vgrajene zadnje luči Top Full LED z dinamičnimi zadnjimi smerniki. Napis na prtljažnih vratih je v sijoči črni barvi, značilni za naše športne modele.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran