Modeli
Meni

Enyaq RS

Drznost in eleganca

Vaš novi Enyaq RS je na voljo v eni od dveh zasnov notranjosti (znanih kot Design Selections). Ne glede na to, ali izberete RS Lounge (na sliki) ali RS Suite, ste lahko prepričani o visokokakovostnih materialih in najsodobnejši tehnologiji. Glavne razlike med obema zasnovama (Design Selections) so v oblazinjenju sedežev in armaturne plošče ter barvi šivov na športnem volanu in odstranljivih tekstilnih predpražnikih. RS Lounge se v veliki meri opira na visokokontrastno bravo in tkanino iz mikrovlaken Artisyn. V RS Suite je za oblazinjenje sedežev in armaturne plošče uporabljeno usnje in umetno usnje s šivi v elegantni sivi barvi.

Enyaq RS

Povežite se s cesto

Povsem nova Škoda Enyaq RS ima športen trikraki večfunkcijski volan, oblečen v perforirano usnje. Šivi so v barvi limeta ali sivi, odvisno od izbranega dizajna. V mrzlem vremenu vam bodo roke hvaležne za funkcijo gretja volana. Progresivno dinamično krmiljenje je užitek uporabljati med živahno vožnjo. Na zadnji strani volana so tudi lopatice, s katerimi je mogoče prilagoditi intenzivnost regeneracije električne enrgije.

Enyaq RS

Udobna podpora

Če želite udobno vožnjo, so visokokakovostni sedeži nujni in prav to boste našli v modelu Enyaq RS. Športni sedeži so nameščeni spredaj. Imajo integrirane naslone za glavo, spodobno bočno oporo in ogrevanje. Ne glede na to, ali je oblazinjen v Artisyn/usnje/umetno usnje (RS Lounge) ali perforirano usnje/usnje (RS Suite), je voznikov sedež popolnoma električno pomičen z nastavitvijo ledvene opore in spominsko funkcijo. Popolnoma električni nadzor sovoznikovega sedeža je na voljo po izbiri, prav tako ogrevanje zadnjih sedežev. To vam v kombinaciji z izjemno prostornostjo in razgledom iz avtomobila nudi vse, kar potrebujete za uživanje v vsaki minuti vašega potovanja z modelom Enyaq RS.

Enyaq RS

Pustite domišljiji prosto pot

Ena od prednosti Škodinih avtomobilov je nadstandardna notranja prostornost in praktične funkcije Simply Clever, kamor koli pogledate. Povsem novi Enyaq RS - kljub večji osredotočenosti na užitek in zabavo za volanom - ohranja praktične lastnosti, zaradi katerih je Enyaq popoln avtomobil za vsak dan. Vzemimo na primer prtljažni prostor: njegova prostornina 585 litrov v osnovni razporeditvi sedežev pomeni, da lahko sprejme vse, kar potrebujete za potovanje. Zložite zadnje sedeže in tako dobite polnih 1710 litrov. Potem so tu še podrobnosti, kot je spremenljivo dno prtljažnika - s prostorom za shranjevanje polnilnih kablov - in sistem elastičnih mrež s kavlji za pritrditev, zaradi katerih je uporaba prtljažnika veliko bolj praktična. Serijska oprema in nabor dodatne opreme je enostavno tako širok, da lahko pustite domišljiji prosto pot.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran