Modeli
Meni

Enyaq RS: povezljivost

Infotainment, vodilni v panogi

Povsem nova Škoda Enyaq RS je opremljena z infotainment sistemom, ki ga dopolnjuje drsnik na dotik. Drsnik lahko uporabite tudi za spreminjanje glasnosti glasbe, povečavo in pomanjšanje navigacijskega zemljevida ali spreminjanje temperature klimatske naprave. SmartLink omogoča uporabo in upravljanje aplikacij pametnega telefona prek zaslona infotainment sistema. Online Škoda Connect združuje osnovni nabor spletnih storitev, ki vključujejo posodobitve programske opreme in osnovne funkcionalnosti za električna vozila v oddaljenem dostopu.

Enyaq RS: povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect zagotavljajo spletne navigacijske in informacijske storitve, vključno s spletnimi prometnimi informacijami, ter možnost daljinskega upravljanja izbranih funkcij vozila s pametnim telefonom.

Oddaljeni dostop vam omogoča, da na primer vklopite prezračevanje notranjosti pred potovanjem. Prav vam bo prišel v vročih poletnih dneh, saj zniža temperaturo v notranjosti, preden sedete v avto, ki je bil parkiran na soncu.

Enyaq RS: povezljivost

Naravni glasovni nadzor

Z glasovnim pomočnikom Laura bo vaš avto spremljal vsako vašo besedo, da bi izpolnil vaše zahteve. Kratki, naučeni ukazi so zdaj preteklost. Zdaj lahko avto upravljate z Lauro, pomočnico, ki razume običajni govor. Laura vam bo pomagala upravljati navigacijo, medije, infotainment, klimatsko napravo in upravljatiz besedilnimi sporočili, hkrati pa vam bo omogočila, da se boste bolj osredotočili na vožnjo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran