Modeli
Meni

Enyaq: Pametne podrobnosti

Predal za shranjevanje dežnikov v sprednjih vratih

Škoda Enyaq ima predal v obeh prednjih vratih, vključno z dežnikom v voznikovih vratih, za primer, če vas ujame dež. Opcijsko je na voljo tudi dežnik za drugi predel.

Enyaq: Pametne podrobnosti

Nosilci za odsevi telovnik

Poznate tisti del varnostne vaje v letalu, ko govorijo o rešilnem jopiču pod vašim sedežem? Pri Škodi vam zdaj ponujamo ekvivalenta Simply Clever na cesti. Morda se ne napihne, vendar vam lahko njegova odsevna površina ponoči reši življenje. Varno je shranjen v lastnem držalu v sprednjih in zadnjih vratih, zaradi česar je dostopen hitro in enostavno.

Enyaq: Pametne podrobnosti

Električna otroška varnostna ključavnica

Uporaba mehanske otroške varnostne ključavnice za zadnja vrata zahteva predvidevanje, saj ste včasih v avtu z otroki, drugič z odraslimi. Ključavnice zadnjih vrat lahko kadarkoli aktivirate in deaktivirate elektronsko z voznikovega sedeža.

Enyaq: Pametne podrobnosti

Strgalo za led z merilnikom globine profila v petih vratih

Odlična in priročna Simply Clever rešitev v času prvega mraza. Zdaj vam ni treba preiskati svojega avtomobila, da bi našli strgalo ali se zateči k vaši kreditni kartici. Strgalo za led, ki se nahaja v svojem nosilcu v petih vratih, bo pripravljeno in čakalo, ko ga boste potrebovali. Merilniki globine profila pnevmatike s črtami na razdalji 2 mm so vgrajeni v oba spodnja vogala strgala. Tako lahko enostavno preverite stanje globne profila pnevmatike in pravočasno ugotovite, kdaj ni več v skladu z zakonskimi predpisi.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran