Modeli
Meni

Enyaq: pametna tehnologija

Digitalni kokpit

Pri Škodi Enyaq je instrumentna plošča vedno v obliki digitalnega kokpita. To je 5,3-palčni barvni digitalni zaslon, ki ponuja naslednje postavitve: osnovni, navigacijski, asistenčni sistemi in pogled za slovo (končna statistika). Med posameznimi postavitvamiali pogledi lahko preklapljate z gumbom na volanu.

Enyaq: pametna tehnologija

Zvočni sistem Canton

Model Škoda Enyaq je mogoče dopolniti z avdio sistemom z 12 zvočniki in digitalnim izenačevalnikom zvoka. Celoten zvočni sistem je bil razvit v sodelovanju z nemškim podjetjem Canton, specializiranim za razvoj in proizvodnjo zvočnikov in avdio sistemov. Sistem je do potankosti prilagojen notranjosti Enyaqa iV. Izberete lahko več vnaprej določenih zvočnih profilov (Canton, Speech, Rock in Philharmonic). Zvok je mogoče prilagoditi potnikom v avtomobilu (načini All(vsi), Front (spredaj), Rear (zadaj) in Driver (voznik)). Sistem zagotavlja popolno izkušnjo z vašo najljubšo glasbo.

Enyaq: pametna tehnologija

Predal Phone Box z brezžičnim polnjenjem

Phone Box je predal za shranjevanje mobilnih telefonov v sredinski konzoli, ki omogoča mobilne klice tudi pri šibkem signalu. Phone Box lahko tudi polni pametni telefon z uporabo brezžičnega standarda Qi.

Enyaq: pametna tehnologija

2 USB-C priključka in 230 V vtičnica na zadnji strani

Povsem novi Enyaq je serijsko opremljen z 2 modernima osvetljenima sprednjima priključkoma USB-C za prenos podatkov in polnjenje. Dodatnaje mogoče dva USB-C vtiča, skupaj z 230 V vtičnico, je mogoče dodati za potnike zadaj za polnjenje svojih naprav.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran