Modeli
Meni

Škoda Enyaq Sportline

Znak moči

Logotip Sportline krasi oba sprednja odbijača, kjer stoji tik nad tornado linijo, ki se razteza po celotni dolžini avtomobila.

Škoda Enyaq Sportline

Odgovorna športnost

Škoda Enyaq Sportline je dokaz, da je vožnja lahko zabavna, ne da bi škodila okolju. Okretnost, samozavestne vozne lastnosti, ničelne lokalne emisije in dolg doseg z enim polnjenjem - to je popoln koktajl zmogljivosti.

Škoda Enyaq Sportline

Dinamični nadzor blaženja (DCC)

 Serijsko vgrajeno športno podvozje, progresivno krmiljenje in izbora načina vožnje vam omogočajo popoln nadzor nad avtomobilom, ki ga lahko dodatno izboljšate s prilagodljivim podvozjem oziroma blažilci DCC. S pritiskom na en sam gumb spremenite značaj modela Enyaq Sportline iz udobnega SUV-ja v zabavnega športnika.

 

Škoda Enyaq Sportline

Popolnost v podrobnostih

Notranjost modela Škoda Enyaq Sportline se ponaša z dinamičnim oblikovanjem, ki ohranja največje možno udobje. Izjemno športne lastnosti notranjosti so črne in vključujejo strešno oblogo, 3-kraki večfunkcijski športni volan, prevleke za pedala iz nerjavečega jekla in športne sedeže.

Škoda Enyaq Sportline

Sedeži, ki podpirajo vaše telo

Za popolno izkušnjo vožnje športnega avtomobila potrebujete ustrezne športne sedeže. Škoda Enyaq Sportline ima kar nekaj lastnosti, s katerimi se lahko pohvali: robustni, a udobni sedeži iz tkanine suedia in umetnega usnja s sivimi šivi in nastavljivo ledveno oporo vas bodo objeli ob vsakem zavoju.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran