Modeli
Meni

Škoda Enyaq Sportline Vrhunska tehnologija

Digitalni aktivni informacijski zaslon

Instrumentna plošča je v modelu Škoda Enyaq Sportline ekskluzivno na voljo kot digitalni aktivni informacijski zaslon oziroma digitalni kokpit. Gre za barvni digitalni zaslon z diagonalo 5.3 palca, kjer lahko izbirate med naslednjimi prikazi: osnovnim, navigacijo, asistenčnimi sistemi in poslovnilnim pogledom (končne statistike vožnje). Med posameznimi prikazi se premikate z gumbom na volanskem obroču.

Škoda Enyaq Sportline Vrhunska tehnologija

Phone Box z brezžIčnim polnjenjem

Phone Box je prostor za shranjevanje mobilnega telefona v osrednji konzoli, ki omogoča klice tudi v primeru šibkega signala. Prav tako omogoča polnjenje pametnega telefona prek brezžičnega standarda Qi.

Škoda Enyaq Sportline Vrhunska tehnologija

2 priključka USB-C in 230-voltna vtičnica zadaj

Nič več prepirov! USB priključkov in vtičnic je dovolj za vse - dva USB-C priključka in 230-voltna vtičnica so pripravljeni za potnike zadaj.

Škoda Enyaq Sportline Vrhunska tehnologija

Ambientalna osvetlitev

Ambientalna osvetlitev daje notranjosti avtomobila povsem nov značaj. Tanki trakovi LED osvetlitve na bočnih vratih in armaturni plošči ustvarjajo posebno vzdušje, ko zaide sonce, in samo od vas je odvisno, katero od 10 razpoložljivih barv boste izbrali. Ambientalna osvetlitev se vklopi, ko so vklopljene zunanje luči in jo je mogoče enostavno upravljati prek infotainment sistema, tako da lahko spremenite barve in njihovo jakost glede na vaše razpoloženje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran