Modeli
Meni

Škoda Karoq Sportline oblikovanje

Pogled, ki vas bo uročil

To, zaradi česar je novi Karoq Sportline tako očarljiv, so njegovi polni LED matrični žarometi, ki so bili posodobljeni in preoblikovani. Mreža hladilnika med njima ima črn okvir v visokem sijaju, sprednji spojler pa je v barvi karoserije. Skupaj z drugimi črnimi detajli karoserije, kot sta pokrova stranskih ogledal, je zunanjost kot celota zelo impresivna.

Škoda Karoq Sportline oblikovanje

Vrhunski polni matrični LED žarometi

Zmogljivi žarometi visokega razreda uporabljajo LED tehniko za vse svoje funkcije in vključujejo vrhunsko matrično funkcijo. Ta funkcija prikrije svetlobni snop okoli vozil spredaj ali prometnih znakov v realnem času z individualno preklopnimi LED čipi v vsakem žarometu. To pomeni odlično osvetljeno cesto in večjo varnost. Novost je funkcija osvetlitve za vse vremenske razmere, ki nadomešča običajne meglenke. Ta način osvetlitve je zasnovan za izboljšanje osvetlitve cestne površine pri slabi vidljivosti.

Škoda Karoq Sportline oblikovanje

Značilen logotip

Logotip Sportline krasi oba sprednja blatnika, na katerih je nameščen tik pod t.i. tornado črto, ki se razteza po celotni dolžini avtomobila. Značka, ki z leti privablja vse bolj številne navdušene voznike, je postala simbol dinamike, na katerega se lahko voznik zanese.

Škoda Karoq Sportline oblikovanje

Izjemen v čisto vsakem pogledu

Prenovljene žaromete dopolnjujejo najboljše zadnje polne LED luči z dinamičnim videzom in animirano funkcijo Coming/Leaving Home. Napis Škoda in ime modela na prtljažnih vratih sta v črni barvi, prav tako strešne letve, difuzor in sijajne obrobe stranskih oken. Spodnje letve vrat, specifični zadnji odbijač za ta model in podaljšan spojler prtljažnih vrat so po drugi strani obarvani v barvi karoserije. Zatemnjena stekla SunSet poskrbijo za udobje v notranjosti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran