Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Športni duh

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Športno poudarjena oblika in vozna dinamika.

KAROQ SPORTLINE

1

ŠTIRIKOLESNI POGON

KODIAQ SPORTLINE je lahko opremljen s 4x4 pogonom. Inteligentni štirikolesni pogonski sistem deluje povsem samodejno. Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi z nalogo izboljšanja oprijema in zagotavljanja stabilnosti vozila.

KAROQ SPORTLINE

2

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Dinamični nadzor podvozja (DCC) in izbira voznega programa omogočata prilagoditev vozila v skladu z vašimi željami. S pritiskom na stikalo lahko spremenite KAROQ SPORTLINE iz udobne kočije v gospodarja športnih stez.

KAROQ SPORTLINE

3

SAMODEJNI MENJALNIK DSG

KAROQ SPORTLINE je lahko opremljen s 7-stopenjskim samodejnim DSG menjalnikom. Izbirate lahko med običajnim in športnim načinom (S) prestavljanja, ki izstisne iz vašega vozila KAROQ SPORTLINE največ, kar zmore, in vam omogoča pospeške, kot da ste se znašli na najboljšem štartnem mestu.

KAROQ SPORTLINE

4

ZVOČNI SISTEM CANTON

Črna notranjost skupaj z dodatki v videzu karbona in rdečo ambientalno osvetlitvijo ustvarja uglajeno in športno vzdušje, ki ga lahko spremlja še ustrezna akustika. Opcijski zvočni sistem Canton s skupno izhodno močjo 550 W deluje preko desetih visokozmogljivih zvočnikov: osem jih je v vratih, eden na sredini armaturne plošče, v prtljažniku pa se nahaja ojačevalnik nizkih tonov.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Inovativni sistemi za vaše varno potovanje
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Parkiranje nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravo stikalo.
Od SUV modela pričakujete, da bo to zmogljiv avtomobil. Upravičeno.

POVEZLJIVOST

Kadar želite izbirati in poslušati glasbo na vašem pametnem telefonu ali prek njega prejemati napotke, lahko vse to prezrcalite na osrednji zaslon.

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA KAROQ je ocenjen z najvišjo oceno 5 zvezdic na preizkusnem trčenju Euro NCAP.