Modeli
Meni

Škoda Karoq Sportline tehnologija

Dinamičen nadzor podvozja (DCC)

Za največji užitek v vožnji je lahko novi Karoq Sportline opcijsko opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja (DCC), ki vključuje izbiro načina vožnje. Avtomobil kot tak ponuja več načinov vožnje, ki spreminjajo tako togost blažilnikov kot druge nastavitve vozila. Prilagoditev avtomobila iz udobnega, sproščenega načina v dinamično, športno nastavitev je enostavna. Za avtomobile, opremljene s pogonom 4×4, je na voljo tudi način terenske vožnje Off-Road.

Škoda Karoq Sportline tehnologija

Inteligentni štirikolesni pogon

S svojim inteligentnim pogonom 4×4 je Karoq pripravljen na vse nepredvidene situacije. Odličen je med vožnjo po neasfaltiranih cestah in makadamu. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko krmiljeno večlamelno sklopko nenehno prilagaja porazdelitev navora med sprednjo in zadnjo osjo trenutnim voznim razmeram.

Škoda Karoq Sportline tehnologija

Pod pokrovom motorja

Karoq Sportline ponuja veliko moči v vseh različicah: za vijuganje v mestnem prometu in izven njega, za vlečenje prikolice ali za živahno vožnjo po vaših najljubših cestah. Izbirate lahko med bencinskima motorjema 1.5 in 2.0 l TSI ali dizelskim motorjem 2.0 TDI. Moč se giblje od 85 do 140 kW in se prenaša na sprednja ali na vsa kolesa. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim DSG menjanikom. Motor 2.0 TSI (140 kW) z generatorjem zvoka, 7-stopenjskim DSG in 4×4 pogonom je ekskluziven za model Sportline.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran