Modeli
Meni

Škoda Karoq pametno udobje

Panoramsko strešno okno

Opcijsko je na voljo velika panoramska streha s senčnikom, ki zagotavlja veliko dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, tako da v vozilo prepušča le udobno količino svetlobe in toplote.

Škoda Karoq pametno udobje

Električna parkirna zavora

Električna parkirna zavora ne ustvarja le več prostora med sprednjima sedežema, ampak tudi poveča varnost in udobje. Opremljena s funkcijo Auto Hold namreč preprečuje, da bi se vozilo premaknilo med mirovanjem in pri speljevanju, in to ne da bi se voznik moral dotakniti zavore.

Škoda Karoq pametno udobje

Ogrevan volan

Model Karoq je mogoče po želji opremiti z ogrevanim volanom, ki ga boste cenili pozimi, tako kot ogrevane sprednje in zadnje sedeže. Zaradi ogrevanega vetrobranskega stekla imate vi še eno opravilo manj. In če vas še vedno zebe, vas bodo ogrevani prednji in zadnji sedeži lepo pogreli.

Škoda Karoq pametno udobje

USB-C vtič in 230 V vtičnica za potnike zadaj

Sodoben avto je povezan avto. Obsežne možnosti povezljivosti modela Škoda Karoq vključujejo do 4 USB-C vtiče. USB-C vtič je pripravljen celo za potnike zadaj. Levo od njega sta še 12 V in 230 V vtičnici, tako da imajo potniki na zadnjih sedežih več možnosti polnjenja naprav.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran