Modeli
Meni

Škoda Karoq povezljivost

Škoda Connect

Ta sistem za povezljivost ponuja spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost nadzora izbranih funkcij vozila na daljavo prek aplikacije na pametnem telefonu in oddaljeno interakcijo s servisnim centrom Škoda po vaši izbiri.

Škoda Karoq povezljivost

SmartLink

SmartLink vam omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom prek aplikacij Apple CarPlay in Android Auto. Predvajajte glasbo, navigacijo, obravnavajte besedilna sporočila in klice ali poslušajte svoj najljubši podcast.

Škoda Karoq povezljivost

Phone Box

Telefonski predal ali Phone box je predal za shranjevanje, ki se uporablja za brezžično polnjenje mobilnega telefona in za ojačanje mobilnega signala s stacionarnimi antenami. Telefonski predal  vam tako pomaga opravljati in sprejemati klice, tudi če je signal šibek.

Škoda Karoq povezljivost

Do 4 USB-C vtiči

Možnost povezovanja pametnih telefonov in multimedijskih predvajalnikov prek enega samega priključka USB-C je standardna za Škoda Karoq. Drugi je serijski za radijske in navigacijske infozabavne sisteme Bolero. Po želji je mogoče dodati še dva dodatna vtiča USB-C - enega ob vzvratnem ogledalu za polnjenje kamere in enega za potnike zadaj za polnjenje naprav.

Škoda Karoq povezljivost

Vroči gumbi

S pomočjo rdečega gumba lahko takoj pokličete pomoč, če ste udeleženi v hudi nesreči ali ste ji bili priča. Srednji gumb pokliče vaš servisni center, če se avtomobil pokvari. Z levim gumbom lahko dobite več informacij na Škoda Infoline.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran