Modeli
Meni

Škoda Karoq Sportline notranjost

Varen prostor

V vseh naših ravneh opreme lahko uživate v prostorni in udobni notranjosti. Ta je v modelu Karoq Sportline pretežno črna, kar izboljšuje dinamično izkušnjo vožnje. Športni videz zaokrožajo trikraki usnjen volan in črna obloga. Okrasna vratna obloga ima videz karbona, ambientalna osvetlitev pa je serijska. Na voljo je multimedijski sistem Bolero z DAB in glasovnim upravljanjem; navigacijska sistema Amundsen in Columbus sta opcijska.

Škoda Karoq Sportline notranjost

Uživajte v opori

Sprednji športni sedeži s fiksnimi vzglavniki ne samo, da izgledajo odlično, ampak tudi odlično oprimejo telo med hitrim ovinkom. Prevlečeni so s ThermoFluxom, tkanino, ki prepušča 4,5-krat več zraka kot običajne prevleke. Sivi šivi so privlačna podrobnost. Te sedeže boste cenili, ne glede na to, ali ste na poti domov po napornem delovnem dnevu ali na živahni vožnji ob koncu tedna.

Škoda Karoq Sportline notranjost

Stopite nanje

Pedala iz nerjavečega jekla dodajo notranjosti avtomobila dinamičen značaj. Optično naredijo prostor okoli voznikovih nog bolj zanimiv, njihova barva pa se ujema z drugimi kromiranimi notranjimi elementi. Opremljena so z gumijastimi vložki, tako da vam noga z njih nikoli ne zdrsne.

Škoda Karoq Sportline notranjost

Vstopite!

Ko odprete vrata, boste opazili logotip dobrodošlice, projiciran na asfaltu, ki vas vabi v vozilo. Logotip dobrodošlice bo osvetlil tudi ovire, da se jim boste pri izstopanju laže izognili. Impresivne obloge pragov, okrašene z imenom Karoq, natančno nakazujejo, kaj vas čaka, ko vstopite.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran