Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

BREZŽIČNO POLNJENJE

VISION E se polni brezžično (induktivno). Zmogljiva litij-ionska baterija omogoča z optimalno regeneracijo zavorne energije doseg do 500 kilometrov.

CAR PARK AUTOPILOT

Sistem omogoča konceptu, da na avtocesti pospešuje, zavira, krmili in se celo izogiba oviram. Sistem samodejnega parkiranja (Car Park Autopilot) pa sam poišče prosto parkirno mesto in tja usmeri vozilo.

ŠTEVILNA TIPALA IN KAMERE

Številna tipala različnih dosegov in kup kamer zmorejo stalno nadzorovati prometne razmere okoli avtomobila. Zunanja bočna ogledala so tu stvar preteklosti - nadomestile so jih kamere, ki dogajanje za avtomobilom projicirajo na zaslone.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran