Modeli
Meni

NAJ ZAČARA TUDI TEBE! Škoda Karoq

o

Ula Furlan ima novo ljubezen! Očaral in začaral jo je Škoda Karoq. Preverite, zakaj!

 

»Z avtomobilom si pač mojster svojih odločitev in razporeditve časa,« pojasnjuje energična Ula, ki jo vožnja sprošča: »Ta čudoviti zaprti prostor mi - razen ob 16. uri na ljubljanski obvoznici - predstavlja mini zatočišče, v katerem poslušam glasbo in si spiham možgane. Svet je postal tako naporen in hektičen, da se mi zdi, da se je res treba usmeriti vase, spozna ti, kaj želiš, in to uresničiti.« Šele ko se človek umiri in prisluhne sam sebi, lahko začuti, kaj mu govori srce, in naredi kdaj kaj tudi povsem po svoje. Drugače. In s Karoqom boste vedno našli svojo pot. 

 

Škoda Karoq je sopotnik, s katerim boste vedno našli pravo pot. Na dveh in na štirih kolesih. 

 

Kako boste našli svobodo? Nikoli se ne ustavite!

Karoq in kolo: Odlična kombinacija!

NAREDITE SI SVOJEGA

Prenesite pdf, natisnite načrt, izrežite in zlepite po navodilih ter takoi ustvarite svojo papirnato maketo modela Škoda Karoq. Odločiti se morate le še, ali boste izbrali belega ali sivega. Morda kar oba?

PRENESI

 

 

DRUGAČNOST JE ZAČIMBA ŽIVLJENJA. KER IŠČEMO DRUGAČNOST, ODKRiVAMO NEZNANO. NAPREDUJEMO. ŠIRIMO OBZORJA. IN PRI TEM UŽIVAMO. SI DRZNETE RAZBITI RUTINO IN STVARI POČETI DRUGAČE?
NAJDITE SVOJO POT!

 

Družina Jenko in Škoda Karoq v Dolomitih: Biti skupaj je najlepše darilo.

 

Koliko hokejskih pakov in koliko kolesarskih bidonov smo spravili v prtljažnik modela Škoda Karoq? Veliko! Oglejte si oba videa spodaj.

 

Start Video
Start Video
Start Video
Start Video