Modeli
Meni

Za vse, kar vam ponuja življenje

o

Naša bogata dediščina, strast, funkcionalna tehnologija in dizajn: vse to nas pri znamki Škoda vsak dan vodi pri našem delu. In kaj je naš cilj? Da vam pomagamo pri vsem, kar vam življenje ponuja. Ste med tistimi, ki z vztrajnostjo premagujejo vse ovire in dosegajo vedno nove cilje? Radi raziskujete? Ste ves čas na lovu za dogodivščinami? Morda raje razmišljate brez omejitev in ustvarjate? V vsem, kar nam ponuja življenje, vsi mi iščemo tisto nekaj, kar nas žene naprej. Naši cilji so različni, a eno nam je skupno: pot. 

ZA PUSTOLOVCE

Vsaka cesta je povabilo k novim doživetjem. Kjerkoli ste in kamorkoli greste, uživajte v vožnji!

Pustolovščina: družina

Spoznajte aktivno žensko, ki ji druženje s Kodiaqom dopolnjuje življenje tako, da ima na Instagramu ob svojem profilu še enega, na katerem ne nosi priimka, ki ga deli z možem in sinom. To je Simona Vrečar - Mrs_Kodiaq.

Pustolovščina: čez drn in strn

Pridružite se nam na kolesarjenju po trasi največjega slovenskega kolesarskega festivala z najlepšimi razgledi!

Pustolovščina: ljubezen

Ljubkovalno ji pravi Julija, vanjo pa se je dobesedno zaljubil na prvi pogled. Peter Vojaković pravi, da se mu med vožnjo z njegovo 1000 MB »kar sam od sebe nariše nasmeh na obraz«. Da je pol stoletja mlajša od njega, ga sploh ne moti. 

ZA VZTRAJNE

Vstani, se opremi in pojdi: za doseganje končnega cilja je potrebna motivacija in veliko vztrajnosti. Ne glede na to, kateri cilj ste si zadali, bomo z vami od začetka do konca. 

Vztrajno do cilja

Brez izjemne vztrajnosti in motivacije Primož Roglič danes ne bi bil najboljši slovenski kolesar. Takih uspehov ne bi dosegal niti brez svoje kolesarske muze, Lore Klinc. Preberite si pogovor, ki ga je s svojim vrhunskim fantom opravila njegova Lora!

Vztrajno do uresničitve sanj

Družina Mlakar s turistične kmetije Bajer ima posebno zgodbo: veže jih ljubezen, odlikuje jih trdo delo, naprej pa jih vodijo veliki načrti, ki sanje pretvarjajo v resničnost. Ključ do uspeha je pogovor, pravijo. 

Vztrajno z dveh na štiri

Škoda se je rodila na kolesu. Leta 1895 sta naša ustanovitelja Vaclav Laurin in Vaclav Klement začela izdelovati kolesa, deset let kasneje pa je iz njune delavnice zapeljal prvi avto, Voiturette A. Spoznajte našo zgodbo!

ZA SVOBODOMISELNE

Včasih je treba do cilja po stranskih, manj prometnih poteh - pa četudi to pomeni, da kdaj zapeljemo s ceste. Škoda vam s funkcionalno tehnologijo omogoča, da imate nadzor vedno v svojih rokah, zato se vam ni treba zadrževati - nikoli. 

Svoboda misli: Marko Jevtič

Pogovarjali smo se s slovenskim oblikovalcem, ki je poskrbel za revolucijo v videzu vozil blagovne znamke Škoda.

Svoboda ustvarjanja: avto

Mislite, da veste vse o vašem avtu? Preverite, katerih 6 stvari morda le niste vedeli, in se poigrajte z drsniki, ki vam bodo razkrili razlike med koncepti in serijskimi modeli. 

Svoboda duha: Ula Furlan

Ula je kreativni multipraktik: igralka, kolumnistka, voditeljica, urednica, novinarka, po potrebi tudi producentka, piarovka, predvsem pa vsestranska ustvarjalka.

ZA RAZISKOVALCE

Kdor se hrabro podaja v neznano, je pri tem odvisen tudi od že dobro preizkušenih in preverjenih orodij. In ker je funkcionalna tehnologija naše delo in naša strast, ste lahko mirno osredotočite na vašo dogodivščino. Vaš avto vas ne bo pustil na cedilu.

Raziskujemo, kaj je prava ljubezen

 Mlada družina Uroša Bitenca, priložnostnega šaljivca, občasnega plesalca in navdušenega športnika, je sestavljena iz treh posebnih ljudi in dveh psov. Vsi skupaj tvorijo prikupno celoto, ki je na pomembni misiji: širiti ljubezen.

Raziskujemo, kako prijetno potovati

Avto je naš svet v malem. Prostor velikih in pomembnih besed, nežnih šepetanj, razglašenih otroških pesmic in nažiganja na ves glas. Podajte se z nami na dolge in kratke poti ter spoznajte, kako jih ohraniti v lepem spominu!

Raziskujemo, kako pomagati na drugačen način

Bi se stlačili v majhen avto samo zato, da bi se v njem peljali pol poti okoli sveta? Tale zgodba govori o treh fotografih, željnih avanture, in njihovi udeležbi na enem največjih dobrodelnih relijev. 

ZA VSE NAS

Izberite vozilo, ki bo najbolje zadovoljilo vaše potrebe. Kaj torej potrebujete? Izbira je široka: tu so okretni mestni malček, praktičen kompakten avto, že na pogled izjemen SUV v dveh velikostih, vrhunski lepotec, ki nikogar ne pusti ravnodušnega ... 

CITIGO
Fabia
Rapid
Octavia
Superb
Karoq
Kodiaq