Modeli
Meni

NOVIŠKODA ENYAQ 𝗶V

Napolnite svoje življenje z energijo

Path
Path

Nagrada Red Dot za produktno oblikovanje.

ENYAQ iV je za znamko ŠKODA prvi resen korak v električno prihodnost. Naj bo ta električni SUV tudi vaša vstopnica v svet električne mobilnosti!

 

Spoznajte ga in si s pomočjo konfiguratorja sestavite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal - po dosegu in zmogljivosti baterije, po dizajnu, dopolnilni in dodatni opremi, izberete pa lahko tudi ustrezno domačo polnilnico. Podrobno konfiguracijo s cenami si lahko seveda tudi shranite, da vam bo v pomoč pri naročilu. Z naročilom na poseben novičnik pa boste obveščeni takoj, ko bodo na voljo testne vožnje za ENYAQ iV. 

Poiščite pravega zase!

Uporabite drsnike in se poigrajte z vizualizatorjem spodaj. Obrnite perspektivo, spreminjajte barve in zamenjajte platišča. Vam je všeč, kar vidite?

 

Je to najbolj ugoden električni avto v Sloveniji?

Koliko bodo morali  lastniki modela ENYAQ iV odšteti za 100 kilometrov vožnje oziroma za polnjenje doma in na javni polnilni infrastrukturi v Sloveniji? Tu so konkretne številke. 

 

Ob hkratnem nakupu modela ENYAQ iV in katere koli polnilne postaje MOON z montažo vam na izbrano vozilo pripada popust v višini 500 EUR z DDV.

VRHUNSKI ELEKTRIČNO GNANI SUV

Z modelom CITIGO iV smo vam dokazali, da lahko od naših električnih vozil pričakujete marsikaj. Novi ENYAQ iV je nastal na modularni platformi za električna vozila, zato vaša pričakovanja izpolnjuje in presega. Ponuja vam najsodobnejšo tehnologijo, hitro polnjenje baterije in velik doseg.

IZJEMNO PROSTOREN, VISOKO KVALITETEN

Na novo zasnovana notranjost daje še več poudarka prostornosti, vključno z velikostjo prtljažnika. Kvalitetna izdelava in številna praktična mesta za odlaganje in shranjevanje zagotavljajo udobje. Pika na i so okolju prijazni materiali, ki so bili uporabljeni pri izdelavi.

INTELIGENTEN, INOVATIVEN, INTUITIVEN

Poleg povsem na novo zasnovane notranjosti ima novi ŠKODA ENYAQ iV celo paleto inteligentnih in inovativnih rešitev, s katerimi lahko upravljate intuitivno. Mednje sodi digitalni kokpit, obsežne možnosti povezljivosti in ambientalna osvetlitev.

PRIVLAČNI PRIHRANKI

Z izbiro električnega avtomobila niste le prijazni do okolja, ampak tudi do svoje denarnice. Na voljo so vam finančne vzpodbude slovenskega Eko Sklada, ugodnosti pri parkiranju, prihranili pa boste tudi pri uporabi vozila.

NAJNAPREDNEJŠI ASISTENČNI SISTEMI

Sistem Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in nadzor prometa.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost.
LED osvetlitev, ki je v avtomobilski industriji v samem vrhu, zagotavlja boljšo vidljivost, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ne vznemirjajte se več zaradi parkiranja - zahvaljujoč parkirni asistenci boste lahko parkirali vaš avtomobil kamorkoli.

OSTANITE POVEZANI TUDI MED POTJO

Nova generacija infotainment sistema z vgrajeno SIM kartico omogoča praktične funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi za naprave potnikov.

Dimenzije

Vse podrobnosti

Katalog ŠKODA ENYAQ

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA ENYAQ in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali   Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani