Modeli
Meni

NOVI

ŠKODA ENYAQ 𝗶V

Napolnite svoje življenje z energijo
Path
Path

Pregled modelov

NOVI ENYAQ iV

NOVI ENYAQ SPORTLINE iV

NOVI ENYAQ SPORTLINE iV

Naj tudi vas navduši na testni vožnji!

Kako je peljati električni avto? Naj vam povedo (in pokažejo v videu spodaj) Veronika, Marko, Peter in družina Laznik!

Popolnoma nova ŠKODA ENYAQ iV vam bo poživil življenje.

Nagrada Red Dot za produktno oblikovanje.

Čiste linije in dinamični zadnji smerniki.

Notranjost modela ENYAQ iV temelji na eleganci in čistih oblikah.

Prostorna notranjost in popolni sedeži so zagotovilo za udobje.

ŠKODA ENYAQ iV bo odlično poskrbel tudi za potnike zadaj.

Naj bo ENYAQ iV vaša vstopnica v svet električne mobilnosti!

 

Spoznajte ga in si s pomočjo konfiguratorja sestavite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal - po dosegu in zmogljivosti baterije, po dizajnu, dopolnilni in dodatni opremi, izberete pa lahko tudi ustrezno domačo polnilnico. Podrobno konfiguracijo s cenami si lahko seveda tudi shranite, da vam bo v pomoč pri naročilu. 

VRHUNSKI ELEKTRIČNO GNANI SUV

Z modelom CITIGO iV smo vam dokazali, da lahko od naših električnih vozil pričakujete marsikaj. Novi ENYAQ iV je nastal na modularni platformi za električna vozila, zato vaša pričakovanja izpolnjuje in presega. Ponuja vam najsodobnejšo tehnologijo, hitro polnjenje baterije in velik doseg.

LEP IN SAMOZAVESTEN

S športnimi terenci znamke ŠKODA ste se navadili na njihov eleganten in samozavesten videz. Popolnoma nov model ENYAQ iV nadaljuje to tradicijo, saj je prijetno prepoznaven, a hkrati inovativen in privlačen. Njegove darežljive zunanje mere dajejo vedeti, da je tudi notranjost radodarno prostorna.

IZJEMNA PROSTORNOST IN VISOKA KVALITETA

Na novo zasnovana notranjost daje še večji poudarek prostornosti, vključno z velikim prtljažnikom, značilnim za modele znamke ŠKODA. Kakovost izdelave skupaj s številnimi praktičnimi predali za shranjevanje so jamstvo za udobje. Okolju prijazni materiali pa so kot češnja na torti.

INTELIGENTNO, INOVATIVNO, INTUITIVNO

Poleg novo zasnovane notranjosti ima popolnoma nova ŠKODA ENYAQ iV še celo vrsto inteligentnih in inovativnih rešitev, ki jih je mogoče tudi intuitivno upravljati. Mednje sodi serijsko vgrajeni aktivni informacijski zaslon, široka paleta povezljivostnih možnosti in ambientalna razsvetljava.

PRIVLAČNI PRIHRANKI

Z izbiro električnega avtomobila niste le prijazni do okolja, ampak tudi do svoje denarnice. Na voljo so vam finančne vzpodbude slovenskega Eko Sklada, ugodnosti pri parkiranju, prihranili pa boste tudi pri uporabi vozila.

Varnost na prvem mestu

 

Novi ENYAQ iV je prejel vseh pet zvezdic na zahtevnih preizkusih Euro NCAP.

NAJNAPREDNEJŠI ASISTENČNI SISTEMI

Sistem Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in nadzor prometa.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost.
LED osvetlitev, ki je v avtomobilski industriji v samem vrhu, zagotavlja boljšo vidljivost, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ne vznemirjajte se več zaradi parkiranja - zahvaljujoč parkirni asistenci boste lahko parkirali vaš avtomobil kamorkoli.

OSTANITE POVEZANI TUDI MED POTJO

Nova generacija infotainment sistema z vgrajeno SIM kartico omogoča praktične funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi za naprave potnikov.

TEHNIČNE PODROBNOSTI ZA POZNAVALCE

Se sprašujete, česa je še zmožen ENYAQ iV? Preberite podrobne tehnične podatke o tem modelu.

Oglejte si vse tehnične podrobnosti

Spoznajte novo dimenzijo vožnje, ki vam jo ponuja ENYAQ 𝗶V!

Prisluhnite tišini, uživajte v pospešku, ne iščite parkirne zavore, naj vas osupne obogatena resničnost projicirnega zaslona, ogrejte ali ohladite ga na daljavo in naj vam noga počiva, medtem ko v zastoju vozi čisto sam. Pa to še ni vse!

VSAKODNEVNA VOŽNJA - V ŠTEVILKAH

Za koliko kilometrov se vam bo napolnila baterija v pol ure in za koliko v dveh? V kolikšnem času bo polna na različnih tipih polnilnic? Kako vpliva na doseg, če se vozite sami ali z družino, če je zima ali pomlad? Koliko vas stane polnjenje za 100 kilometrov vožnje pri različnih ponudnikih? In seveda, koliko bi prihranili pri gorivu, če bi namesto svojega trenutnega vozila uporabljali ENYAQ iV? 

Posebna ponudba

 

 

Ob hkratnem nakupu modela ENYAQ iV in katere koli polnilne postaje MOON z montažo vam na izbrano vozilo pripada popust v višini 500 EUR z DDV.

Znamka MOON pod okriljem Porsche Slovenija sicer ponuja različne vrste polnilnic, hranilnike električne energije, načrtujejo in montirajo pa vam tudi domačo sončno elektrarno, s čimer postane vožnja z električnim vozilom zares čista.  

 

Povezan ekosistem

 Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico ŠKODA Card oziroma Porsche Group Card. Prišla vam bo še kako prav, saj boste z njo plačevali e-polnitve na več kot 150 polnilnih postajah MOON Charge. 

Aktualni seznam polnilnic

V MOON charge mreži je trenutno več kot 340 hitrih DC polnilnih postaj ter klasičnih AC polnilnih postaj, ki zagotavljajo optimalno pokritost za brezskrbno vožnjo po Sloveniji in Hrvaški. S kartico MOON charge lahko uporabljate tudi evropsko mrežo ultrahitrih polnilnic Ionity.

FINANČNI VIDIK: SUBVENCIJE

 Za ENYAQ iV lahko pridobite subvencijo Eko sklada v višini do 4500 evrov.

Odločitev za električni avtomobil je racionalna: povsem električni ENYAQ iV vam je na voljo z ugodnim financiranjem, tu pa je še subvencija Eko sklada. 

UGODNOSTI PRI BONITETAH

Ali veste, da je ENYAQ iV idealno službeno vozilo za vas? Preverite, zakaj.

Uporabnikom se šteje v mesečno osnovo za dohodnino le petina zneska za avtomobil primerljive vrednosti na fosilna goriva. Ob tem je ta ugodnost izjemna tudi ob primerjavi bonitete za uporabo klasičnega avtomobila na fosilna goriva pol manjše vrednosti od električnega. 

Kdor službeni ŠKODA ENYAQ iV 60 uporablja tudi za osebne namene, se mu bo  prvo leto v davčno osnovo za dohodnino štel enak mesečni znesek 119,38 evra, kot če bi za osebne namene vozil službeni avtomobil vrednosti 7959 evrov. Za osebni avtomobil z motorjem na notranje zgorevanje enake vrednosti, kot ŠKODA ENYAQ iV 60 pa bi znašal mesečni znesek bonitete na začetku uporabe 598,90 evra

Za električni avto se mesečna davčna osnova za dohodnino odmeri na osnovi 0,3 odstotka vrednosti novega avtomobila (prvo leto), za klasični avto pa na osnovi 1,5 odstotka. Za avtomobil z motorjem na notranje zgorevanje je torej mesečna boniteta petkrat večja od bonitete za uporabo električnega avtomobila enake vrednosti.

V tabelah so prikazani zneski bonitet na mesečni ravni za izhodiščno ceno obeh različic modela ENYAQ iV, ki sta na prodaj v Sloveniji. 

Preverite konkretne zneske

Katalog ŠKODA ENYAQ

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA ENYAQ in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

 

E-MOBILNOST PRI ZNAMKI ŠKODA

Več o družini modelov ŠKODA iV, možnostih polnjenja, ponudbi znamke MOON in vsem, kar vas glede e-mobilnosti še zanima, izveste na naši posebni spletni strani. 

VSTOPI V SVET E-MOBILNOSTI